Jom Buat Duit!!!!

Friday, 22 November 2013

Rakuzen Subang Empire


Salam Sayang!!

Today farewell my VP department.. Ma'am linda.. Very sad.. sad.. sad.. she was very helpful in my works and others. Errkkk... Tajuk lain, asal starting ni mcm citer sedih jew.. hahha.. Ok la, actually today farewell kami decided buat dekat Rakuzen Subang Empire. Just 15mnt from our office.

~ Farewell this lady ~
Kami decide makan dekat sini sebab my VP ( Vice President ) suka makanan jepun.. So, dr citer sedey jadi citer gembire pulak.. sbb makan free!!! hehe...

Ini bahagian depan kedai.. Mmg Awesome..
Nmpk pintu depan pon dah naik excited nak makan.. ye la tekak jawe.. mane la biasa makan2 tempat mcmni.. sesekali pekena tekak jepun pon ok gak kan..

me and Salmah...
Walaupun tekak aku ni jawe.. tapi favorite aku sushi taw.. so aku ni agak teror makan pki chopstick.. emm.. environment dalam ni mmg tip top.. suasana yang tenang and agak kasual..

my Ma'am ( Baju Biru )
  Dia mmg sempoi.. time ni tgh borak2 santai.. sambil tunggu makanan, dorang akan hidang dlu green tea and kacang peas. Dan mmg peas tu favorite aku, ape lagi xsampai seminit habis semangkuk.. Sorry ma'am, anak buah awak ni mmg gelojoh skit...

HR & Corporate Teams!!!
Time ni agak sedih sikit.. ye la sbb kita dah kerja same2, susah payah same2.. tetiba salah seorang pergi.. mmg agak tempang la kumpulan.. tapi hidup kene teruskan kan?? lagipon sekarang ni mcm2 bntuk komunikasi kita blh pki.. Insyaallah tak akan terputus hubungan!!!

Our big family!!!!
Mona ( Model ), Me & Salmah

Makanan mmg puas hati & sgt2 sedap.. Kepada peminat makanan Jepun sila la ke Rakuzen.. Dorang ade beberapa branch.. Bukan dekat Subang Empire je.. 

Ok fine.. Gambar aku tade.. sebab klu gambar aku ade, sape nak snap this picture!!!!
Semoga Ma'am akan sentiasa success & thanks sbb belanje makan... So, sape lagi nak resign ni?? xsaba nak makan free lagi.. ok bye..

Meh aina share Link die.. Manje nooo http://www.superdining.com.my/  .Malas jugak nak bukak link tu? Meh aku copy paste alamat & contact number:-

RAKUZEN JAPANESE RESTAURANT @ SUBANG JAYA 
No 15, Jalan SS15/5A, 
47500 Subang Jaya,
Selangor, Malaysia. 

TEL : 03 5880 4717 / 012 555 4717
FAX : 03 5880 4948 
EMAIL : feedback@superdining.com.my 

BUSINESS HOURS
Daily 11.30am - 3.00pm & 6.00pm - 11.00pm 


video
~ sedikit kate2 my VP.. So touch!!! ~

p/s : Makanan sini mmg best!! hahaha...