Jom Buat Duit!!!!

Saturday, 22 November 2014

Diary Of My Pregnancy ~ 34 Weeks (Wedding Abang #2)

Salam Sayang..

Alhamdulillah kandungan dah pun 34 weeks.. Dan yang penting masih bertenaga & bersemangat walaupun bdn semakin berat.. Today abg Aina yang kedue nikah.. Akhirnya setelah sekian lama bertemu jgk jodoh ya.. Tahniah Soded ( nama panggilan die dekat rumah ).

Berbagai cubaan & rintangan akhirnya die berjaya tempoh.. semuanya atas berkat kesabaran & yakin pada Allah S.W.T

Kandungan yang semakin membesar bkn halangan Aina utk tidak bergaya.. Mmg kene nmpk sentiasa cantik.. Bukan cantik shj, yang penting kemas & rapi. Jgn dijadikan alasan mengandung utk tidak jaga penampilan, lagi2 depan suami.. heee

This is me masa kandungan 34 weeks
Dress : Poplook.com

Bergambar disawah terbentang luas sebelum anta Abg g nikah

My only sister

Benda wajib bwk masa travel.. Mirabella Skincare

Thats my Abg yang nak kawen tu.. heee.. Tak sabar sgt gayanya tu

Masa ni lepas Abg nikah dah.. Kami rehat2 jup.. Cocos pengapit haritu.. cewahhh...
Yess.. walaupun kandungan Aina dah mencecah 34 minggu..Alhamdulillah mmg tiada masalah kulit kusam & jerawat.. Dr awal kandungan mmg Aina dah pakai Mirabella Skincare & mmg serasi dgn Aina.. Aina akan cerita psl ni next entry k.. 

P/S: Ya mmg tade gambar abg nikah.. sbb ni kan diary Aina pregnant.. Just nak tunjuk pic masa mengandung that week shj ya... jgn mara..