Jom Buat Duit!!!!

Friday, 1 April 2016

Kaftan Baby & Kids By SofeaRos Signature

Salam Sayang..

Wah.. Dah pun masuk bulan April 2016. Entry pertama bulan April ni.. Hihihi.. Ini je la masa nak update blog sebab SR dah nyenyak tidur.

Seperti tajuk entry dekat atas, Aku ade buat project baru dengan menggunakan brand SofeaRos Signature. Dan disebabkan brand pun nama anak, so produk yang dihasilkan ialah produk kanak-kanak iaitu Kaftan Baby & Kids.

Untuk kali ini konsep adalah pre order, dimana anda semua perlu book with payment dan aku akan proceed untuk jahit. 

Batch 1 ade 6 warna pilihan dan boleh mix & match antara baju dan kain. Teruja tak nak tengok sample baju. Jom terjah!!!

Off White
Baby Pink
Dusty Pink
Nude Gold
Jade/Nude Green
Royal Blue
Daripada enam warna di atas, korang jugak boleh mix antara baju dan kain. Cantik taw! Takdelah satu warna je. Headband pun korang boleh pilih nak warna apa. Set Kaftan ni include sekali dengan headband taw.. Syokkk Sgt.. Ni ha aku tepek antara contoh mix & match :

Off White + Nude Gold
Dusty Pink + Off White 
Cantik pulak match2 ni :) 
Jade/Nude Green + Dusty Pink
SR suka betul bila aku pakai kan Kaftan ni. Tak nak bukak.. Hai la anak. Material aku pakai Chiffon Stretchable. Chiffon yang tidak terlalu nipis & tidak terlalu tebal. Aku nak budak2 pakai selesa dan tak panas.

Eh Eh malu2 pulak
Ni ke bunga ros??
Ok dah siap nak g kenduri.. 
Ok pasal size pulak, aku sediakan sampai umur 5 tahun. Then dekat sini jugak aku tepek measurement table untuk korang rujuk.

Dalam Table
Ni pulak aku buat bagi memudahkan korang anggar ukuran
Kain
Ni pulak aku buat bagi memudahkan korang anggar ukuran
Baju
Batch 1 aku dah closed 31.03.2016 ETA 20-22 April 2016. TAPI bagi pembaca blog aku yang baru terjumpa pasal Kaftan Baby & Kids ni. Boleh Watsap aku and bagi kata laluan 'ainalista'.

So, dari situ aku tahu korang reader blog aku. Nak ikuti perkembangan terbaru SofeaRos Signature boleh follow :

Instagram : @sofearos_signature
Instagram Personal SR : @sofearos
Contact No : 019-2254405
Email : ainalista87@yahoo.com.my

Haa..Cepat2 la order sebelum raya ni. Nanti dah dekat nak raya baru tempah, sorry dah closed ya.. Hihihi

Love,
Aina Ma'at

No comments:

Post a Comment